Υλικά:
- 200ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Το Μουτάφι
- 2 κρεμμύδια μέτρια
- 3 πατάτες μεγάλες
- 500γρ αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 1 μεγάλο καρότο
- άνηθο
- τοματοπολτό
- 1 φρέσκια τομάτα
- αλάτι
- πιπέρι
- πολύ λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό. Προσθέτουμε και τις πατάτες που τις έχουμε κόψει σε κομμάτια και τις σοτάρουμε και αυτές για λίγο. Εφόσον μαραθεί το κρεμμύδι, προσθέτουμε μία κούπα νερό και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε νερό κατά τη διάρκεια του βρασίματος αν χρειαστεί. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και ο αρακάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου