Υλικά:
- 2 ποτήρια Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Το Μουτάφι
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- 1 ποτηράκι του κρασιού ρακί
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 Baking powder
- 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και γαρίφαλο
- 1 kg αλεύρι
- 250 gr σουσάμι
Εκτέλεση:
Σε μια λεκανίτσα προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά μας, διαλύουμε τη ζάχαρη και στην συνέχεια σιγά σιγά όλα τα στερεά, αναμειγνύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. Την τυλίγουμε σε μια μεμβράνη και την βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Προκύπτουν 140 κομμάτια των 15gr. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου