Υλικά:
·
1,5 κούπα (250gr) εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο
Το Μουτάφι
·
1
κρεμμύδι μέτριο
·
500gr φασολάκια χάντρες φρέσκα ή κατεψυγμένα
·
1 κούπα (160gr) ντοματοπελτέ ή και παραπάνω αν το θέλετε πιο κόκκινο
·
αλάτι
·
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι
και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα
φασολάκια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον τοματοπολτό, το αλάτι
και το πιπέρι. Βράζουμε μέχρι τα φασολάκια μας να μαλακώσουν. Δένουμε ανάλογα
την σάλτσα.
Μικρά
μυστικά για μεγαλύτερη απόλαυση:
Ø
Μπορείτε να προσθέσετε μαϊντανό και λίγο σκόρδο για
περισσότερη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου