Υλικά:
- 50ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Το Μουτάφι
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού κρόκος Κοζάνης σε σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας Φιστίκια Αιγίνης
- 1 κουταλιά της σούπας κορινθιακή σταφίδα
- 1 κουταλιά της σούπας ρόδι
- Πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι, κ.α.)
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μέλι και τον
κρόκο Κοζάνης. Αφού ομογενοποιηθούν περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Θα ήταν αδύνατον η Ελλάδα μας να μην είχε superfood, μπράβο που προωθείτε τα ελληνικά προϊόντα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝοστημοτατη και πολύ υγιεινή
ΑπάντησηΔιαγραφή