Translate

Ελληνικές υπερτροφές με πράσινη σαλάτα



Υλικά:
  • 50ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Το Μουτάφι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κρόκος Κοζάνης σε σκόνη
  • 1 κουταλιά της σούπας Φιστίκια Αιγίνης
  • 1 κουταλιά της σούπας κορινθιακή σταφίδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ρόδι
  • Πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι, κ.α.)


Εκτέλεση:


   Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μέλι και τον κρόκο Κοζάνης. Αφού ομογενοποιηθούν περιχύνουμε την σαλάτα μας.


2 σχόλια:

  1. Θα ήταν αδύνατον η Ελλάδα μας να μην είχε superfood, μπράβο που προωθείτε τα ελληνικά προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοστημοτατη και πολύ υγιεινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή