Υλικά:
- 1 κιλό πανσέτα
- 1 κιλό αρακά
- 400 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Το Μουτάφι
- Ρίγανη, Θυμάρι
- Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα ταψί βάζουμε τις πανσέτες, περιχύνουμε με Εξαιρετικό
Παρθένο Ελαιόλαδο «Το Μουτάφι», πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το θυμάρι, το αλάτι
και το πιπέρι. Στο ταψί μας προσθέτουμε νερό και ψήνουμε στους 200°C μέχρι να πάρουν χρώμα.
Γυρίζουμε τις πανσέτες και από την άλλη πλευρά και
προσθέτουμε και τον αρακά. Μέχρι να πάρουν χρώμα οι πανσέτες και από την άλλη
πλευρά θα έχει ψηθεί και ο αρακάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου